Höghöjds- och fasadarbete i Bromma

Fördelar med klättring vid fasadarbete
Fördelarna med att anlita oss vid fasadarbete i Bromma är många. Genom att använda den moderna metoden arbetsklättring undviks stora byggställningar och skylifts. Dessa tar vanligtvis upp mycket plats, kostar mycket pengar och tar lång tid att montera eller köra till plats. Genom arbetsklättring kan vi snabbt sätta igång med anledningen vi är där för – att genomföra någon typ av fasadarbete. På detta sätt sparar du både pengar och din fasad blir klar mycket snabbare.

En annan fördel är att miljön påverkas minimalt. Det enda som behöver transporteras är våra arbetare, istället för transporter av byggställningar eller av stora maskiner. Dessutom påverkas inte marken runt omkring, så som det annars gör när man till exempel bygger en ställning som måste ta plats i rabatten kring huset. Det lönar sig helt enkelt att anlita oss.

Vad behöver din fasad i Bromma?
Oavsett vad för slags fasadarbete som behövs genomföras kan vi hjälpa dig. Sedan vi startade 2011 har vi genomfört nästan tusen fasadarbeten av olika sorter och storlekar. Med den erfarenheten vi har samlat på oss kan vi hjälpa dig oavsett vilken typ av fasadarbete som krävs.

 

Besiktning av fasad
Om du är osäker vilket skick din fasad är i kan vi besikta den. Vi knackar och känner på fasaden och lämnar sedan en rapport till dig. Vi kan även ge förslag på lämpliga åtgärder om det finns behov för det.

 

Fasadtvätt
Ett annat typ av fasadarbete vi kan göra är att tvätta fasaden. Vi genomför alla typer av fasadtvätt och kan rengöra svåråtkomliga områden. Detta både ökar livstiden på fasaden samt att det blir en härligare syn att se på.

 

Fasadfogning
Ett av våra huvudverksamheter inom fasadarbeten är fasadfogning. Vi byter ut de gamla rörelsefogarna mot fogar i nyproduktion.

 

Målningsarbeten
Vi målar fasader, fönster, stålkonstruktioner, tak och mycket annat. Vår arbetsmetod är säker och tidseffektiv, och gör att vi enkelt kan komma åt annars svåråtkomliga utrymmen. Genom vår metod för detta påverkas de boende i huset minimalt.

 

Montage
Vår långa erfarenhet inom fasadarbeten har även inriktat sig inom montagearbeten. Vi kan montera alltifrån fågelskyddsnät till armaturer. Vi kan lyfta upp material med en vikt upp mot 400 kg.

 

Vi hjälper dig i Bromma med din fasad
Hjälp med fasadarbete anlitas oftast av fastighet- och bostadsrättsföreningar, inom byggbranschen och inom industrin och infrastruktur. Vi begränsar oss inte och ser inga projekt som för stora eller för små. Behöver du i Bromma hjälp med fasadarbete – kontakta oss idag!

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!