Fasadarbete för dig i Sollentuna

Behöver du i Sollentuna hjälp med fasadarbete? Då har du hittat rätt. Vi har sedan vi startade 2011 utfört alla möjliga olika sorters fasadarbete, stora som små. Genom arbetsklättring kan vi på ett kostnadseffektivt sätt genomföra arbetet samtidigt som vi kommer åt annars svåråtkomliga ytor. Så oavsett om du inom byggbranschen, infrastruktur och industrin, eller fastighet- och bostadsrättsförening behöver hjälp med fasadarbete kan vi hjälpa dig. Hör av dig till oss idag så kommer vi fram med en plan anpassat utifrån fasadens skick och behov.

Fördelar inom fasadarbete
Genom arbetsklättring vid fasadarbete möjliggörs en rad av fördelar. Det som vanligtvis används vid fasadarbete är skylifts eller ställningar. Dessa tar upp stor plats, stör de boende och innebär en tung transport. Dessutom tar de tid att sätta på plats. Allt detta undviks genom arbetsklättring. Vi kan på ett snabbt sätt komma igång med ditt fasadarbete direkt, samtidigt som de boende i fastigheten knappt påverkas.

En annan aspekt är miljöfrågan. Som sagt kan tunga transporter undvikas, men även på plats gynnar arbetsklättring miljön. Ställningar eller skylifts placeras oftast i rabatter runt om fastigheter, eller så kör skyliften på gräspartier som sedan behöver återställas. Detta kan helt undvikas genom vår metod. Därför blir ert fasadarbete positivt ur flera perspektiv. Det sparar både på miljön, samtidigt som det är ekonomiskt gynnsamt.


Olika typer av fasadarbete i Sollentuna
Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av fasadarbete. Med den erfarenhet vi har samlat på oss genom åren kan vi med ett högkvalitativt resultat genomföra den typ av fasadarbete du är i behov av.

  • Tvätt, fogning och målning – För att en fastighet ska kunna ha så lång livstid som möjligt kan vi utföra en fasadtvätt. Genom arbetsklättring kan vi rengöra även på svåråtkomliga utrymmen. Fogning av fasad är en av våra huvudverksamheter. De gamla rörelsefogarna byts ut mot nya. När det kommer till målning kan vi måla vad än din fasad är i behov av. Vi målar fönster, fasader, stålkonstruktioner, tak och mycket annat. Dessutom påverkas de boende i huset minimalt genom vår arbetsmetod.
  • Montage – Vi har kapacitet till att självständigt lyfta en vikt upp till 400 kg. Det kan vara alltifrån armaturer till skyddsnät mot fåglar.
  • Besiktning – Är du osäker vilket skick din fasad är i kan genomföra en besiktning. Vi knackar och känner på fasaden och lämnar sedan en rapport kring skicket. Vi kan även komma med lämpliga åtgärder vid behov.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa vid i Sollentuna med fasadarbete!

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!