Fasadarbete i Solna

Oavsett vad din fastighet är i behov av när det kommer till fasadarbete kan vi hjälpa dig. Vi startade 2011 och har sedan dess utfört nära tusen fasadarbeten, i många olika storlekar och sorter. Tack vare den erfarenheten kan vi idag hjälpa dig med just den typ av fasadarbete som du är i behov av. 

 

Vi genomför fasadarbeten i Solna genom en modern metod som blivit alltmer populär – arbetsklättring. Det innebära många fördelar. Genom att klättra vid fasadarbeten undviks stora byggställningar och skylifts. Dessa tar annars upp mycket plats, kostar pengar och tar även mycket tid vid transport och montering. Detta går att undvika genom arbetsklättring. Vi kan snabbt sätta igång med vårt arbete och behöver inte mycket plats.

 

Ytterligare en fördel genom arbetsklättring är hur lite det påverkar miljön. Transporter av stora maskiner eller ställningar undviks, de enda som behöver köras till plats är våra arbetare. Marken runtomkring fasadarbetet påverkas också minimalt, där annars skylifts eller ställningar ofta placeras i rabatter kring huset. För dig i Solna som behöver hjälp med fasadarbete lönar det sig helt enkelt att anlita oss. 

Olika typer av fasadarbete i Solna
Vi utför olika typer av fasadarbete, så oavsett vad du behöver kan vi hjälpa dig.

  • Montage – Vi kan montera alltifrån armaturer till fågelskyddsnät. Vi har kapaciteten att lyfta en vikt upp mot 400 kg på egen hand.
  • Målning – Genom arbetsklättring kan vi på ett tidseffektivt sätt måla fasad, fönster, stålkonstruktioner, tak m.m.. Tack vare vår metod kan vi även komma åt utrymmen som annars är svåråtkomliga, samtidigt som de boende i fastigheten påverkas minimalt.
  • Fogning – Fasadfogning är en av våra huvudverksamheter inom fasadarbete. De gamla rörelsefogarna blir utbytta mot fogar i nyproduktion.
  • Tvätt av fasad – Vi utför alla typer av tvätt av din fasad. Genom arbetsklättring kommer vi åt på svåra utrymmen. En fasadtvätt gör inte bara det härligare att se på fasaden, det ökar även livslängden på din fasad.
  • Besiktning av fasad – Vill du veta vilket skick din fasad är i kan vi genomföra en besiktning. Vi lämnar en rapport av skicket efter att vi har knackat ock känt på fasaden. Vi kan även komma med förslag på om det behövs någon typ av fasadarbete.

Hör av dig till oss angående din fasad
Behöver du i Solna hjälp med fasadarbete ställer vi gärna upp. Vi anlitas främst av fastighet- och bostadsrättsföreningar, inom byggbranschen och industrin och infrastruktur. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!