Fasadarbete på Lidingö

Vi har sedan 2011 samlat på oss stor erfarenhet inom fasadarbete. Vi har genomfört närmare 1000 olika fasadarbeten, stora som små, och utför en mängd olika arbeten. Så oavsett vad du på Lidingö behöver för slags hjälp inom fasadarbete har vi erfarenheten och kapaciteten för att utföra ett arbete med ett högkvalitativt resultat. Vi anlitas vanligtvis inom byggbranschen, infrastruktur och industrin, och av fastighet- och bostadsrättsföreningar. Hör av er till oss så kommer vi fram till vad just er fasad är i behov av.

Klättring vid fasadarbete
Genom att anlita oss vid fasadarbete på Lidingö kommer arbetet genomföras på ett kostnadseffektivt sätt. Det finns en mängd olika fördelar med arbetsklättring. Bland annat innebär det en minimal påverkan på miljön, detta eftersom tunga transporter av ställningar eller skylifts kan undvikas. Dessa brukar dessutom ta lång tid att montera eller att köra till rätt plats. Genom arbetsklättring kan vi snabbt sätta igång med orsaken till att vi är på plats – fasadarbete. Dessutom påverkas inte heller marken runtomkring, där ställningen eller skyliften annars hade placerats.

Du kommer tack vare vår metod få ett snabbt genomfört fasadarbete som samtidigt lönar sig ekonomiskt och miljömässigt. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med fasadarbete på Lidingö.

 

Typer av fasadarbete
Vi utför alla möjliga sorter av fasadarbete. En av våra huvudverksamheter är fasadfogning. Med tidens gång kan en fastighets fogar behöva bytas ut mot nya fogar. Genom arbetsklättring kan vi även komma åt att foga på annars svåråtkomliga utrymmen.

En annan typ av fasadarbete vi utför på Lidingö är målning och montage. Vi målar allt du kan behöva hjälp med; fasader, fönster, tak och mycket annat. När det kommer till montage kan vi självständigt lyfta upp material upp till 400 kg. Vi monterar armaturer, fågelskyddsnät och annat som du behöver hjälp med. Vårt arbetssätt är flexibelt och effektivt, vi kan enkelt anpassa oss efter just de behov din fasad har.

Vi genomför även fasadtvätt. Detta ger fasaden en ökad livslängd, samtidigt som det blir härligt för ögat att se på.

Är du osäker vilket skick din fasad är i och om det krävs något fasadarbete kan vi genomföra en besiktning. Vi känner och knackar på fasaden och lämnar sedan en rapport. Är fasaden i behov av något slags fasadarbete lämnar vi förslag på vilka åtgärder som är lämpliga.

 

Vi hjälper dig på Lidingö
Behöver du hjälp med ett kommande fasadarbete eller vill veta vilket skick fasaden är i så kontakta oss!

 

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!