Om Svensk Arbetsklättring

Svensk Arbetsklättring grundades av Erik Olandersson. Eriks vision är att driva ett seriöst byggbolag som är specialinriktat på höghöjdstjänster. Bolaget skall vara litet men samtidigt riktigt kompetent inom sin kärnverksamhet.

Vi har i dagsläget fyra anställda och fokuserar på att bibehålla högsta kvalitet på utförda arbeten genom att förmedla bolagets kärnvärden till resten av medarbetarna.

Bolaget har sitt säte i Bromma och arbetar främst i Stockholmsregionen

Person i byggarbetarhjälm börjar fira ner sig från tak.

Vår personal

Vd

Erik Olandersson

Efter verkstadsteknisk yrkesutbildning arbetade Erik ett flertal år inom industrin med bland annat montage och mätteknik. Därefter väcktes klättringsintresset och Erik arbetade som examinator inom klättring under en lång period. Steget över till arbetsklättring var kort och numera är Erik certifierad enligt level 3 vilket är IRATA:s högsta nivå.

Arbetsledare

Hampus Arenlid

Hampus har en gedigen meritlista inom arbetsklättring. Fasadputs, fogning, renovering, målning och annat underhållsarbete på fastigheter är ett urval av det Hampus har arbetat med under de senaste sju åren. Han har även arbetat med inspektionsarbeten på en av världens högsta broar. Hampus är certifierad enligt Level 2 vilket är IRATA:s näst högsta nivå.

Arbetsklättrare

Pelle Brink

Pelle har en bakgrund inom varvsindustrin och har bland annat arbetat med diverse stålkonstruktioner, målning och rostskydd. Pelle är certifierad enligt SPRAT level 1.