våra tjänster

För dig som kommer från byggbranchen

Vi hjälper andra byggföretag med allt från mindre åtgärder av besiktningsanmärkningar till stora montage, målnings eller fogprojekt. Ofta arbetar vi som UE inom någon del i ett större projekt och detta innebär tids och kostnadsbesparing för kunden. Ibland är vår arbetsmetod en förutsättning för att ens kunna utföra projektet men lika ofta bara en väg att förenkla processen, störa övriga på arbetsplatsen minimalt och samtidigt förbättra projektets ekonomi. Självklart till högsta fackmannamässiga kvalitet. 

Montage

Svensk Arbetsklättring AB har stor erfarenhet av olika typer av montagearbeten. Allt från tekniskt avancerade skyltmontage till exempelvis fågelskyddsnät , armaturer eller taksäkerhetsutrustning. Vi kan självständigt lyfta material som väger upp mot 400kg. Vi kan även assistera en kran vid tyngre montage.

Rengöring

Vi rengör fasader, tak, glas, fönster, stålkonstruktioner och andra svåråtkomliga platser. 

Målning

Stålkonstruktioner behöver förr eller senare underhåll. Vi har stor erfarenhet av att måla och underhålla stålkonstruktioner. Vår arbetsmetod gör det enkelt för oss att nå arbetsplatsen och vi stör övriga intressenter på plats minimalt. Vi målar även med epoxi.

Besiktning

Vi har lång erfarenhet av besiktningsarbeten i olika roller och med olika mål. Saknar vi erfarenhet av ett visst moment låter vi sakkunnig från er eller oss vara med oss via videolänk. 

Fogning

Fasadfogning är ett av våra huvudområden. Vi är mycket effektiva här och har lång erfarenhet av projekt med olika typer av förutsättningar. Vi byter mjuka fogar, tb-fogar och det mesta annat.

Assistans

Det finns obegränsade möjligheter för oss att assistera i olika byggprojekt, det kan handla om att vi hjälper en kran att fästa/lossa material, att vi klättrar ut i ett fackverk för att byta batterier i en brandvarnare eller att vi hjälper till med montage för att möjliggöra fortsatt etablering vid ställningsbytte exempelvis.

Betongreparationer

Vi utför de flesta typer av betongreparationer, allt från mindre ytliga lagningar till större reparationer som även innebär åtgärder på armeringen.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!