våra tjänster

För dig som kommer från industri eller infrastruktur.

Vi löser både stora planerade underhållsprojekt och akuta stillestånd i produktionen åt våra kunder inom industri och infrastruktur.

Montage

Svensk Arbetsklättring AB har stor erfarenhet av olika typer av montagearbeten. Allt från tekniskt avancerade skyltmontage till exempelvis fågelskyddsnät , armaturer eller branddetektorer. Vi kan självständigt lyfta material som väger upp mot 400kg. Vi kan även assistera en kran vid tyngre montage.

Rengöring

Behöver du rengöra en bro, silo, schakt eller vindkraftverk? Vi kommer åt de flesta ställen på ett effektivt sätt och kan minska dina kostnader för stillestånd drastiskt. 

Målning

Stålkonstruktioner behöver förr eller senare underhåll. Vi har stor erfarenhet av att måla och underhålla stålkonstruktioner. Vår arbetsmetod gör det enkelt för oss att nå arbetsplatsen och vi stör övriga intressenter på plats minimalt. Vi målar även med epoxi.

Besiktning

Broar, vindkraftverk, klippor ovanför vägar och industrier kan ha behov av besiktning av svåråtkomliga delar. Här kommer vi snabbt till platsen och dokumenterar enligt kundens önskemål. Vi har samarbeten med sakkunniga specialister inom de flesta områden om kunden efterfrågar detta, annars låter vi kundens egen representant finnas med på videolänk under valda delar av arbetet. 

Klippsäkring

Vi undersöker, rensar och nätar klippor. Vi kan arbeta mycket effektivt utan att störa med stora permanenta avspärrningar.  Arbetsmetoden passar både små och stora projekt. 

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!