våra tjänster

Fasadmålning kan genomföras mycket effektivt med vår arbetsmetod

Det finns många tillfällen då man traditionellt sett använt stege, byggställning eller kran för att kunna måla på svåråtkomliga platser. Med vår arbetsmetod kan vi med lätthet nå dessa platser.

Person som är upphissad med lina i varselkläder målar husfasad

Fasadmålning & Fönstermålning

Vi målar de flesta typer av fasader och fönster. Vi kan även byta ut eller måla vindskivor. Fasadmålning kan genomföras mycket effektivt med vår arbetsmetod. De senaste åren har vi utfört oroligt mycket målningsarbeten på fastigheter och detta har givit oss en stor erfarenhetsbas och möjlighet att utföra framtida arbeten snyggare snabbare och billigare.

Bättringsmålning & Rostskyddsmålning

Stålkonstruktioner behöver förr eller senare underhåll. Vi har stor erfarenhet av att måla och underhålla stålkonstruktioner. Vår arbetsmetod gör det enkelt för oss att nå arbetsplatsen och vi stör övriga intressenter på plats minimalt. Vi målar även med epoxi.

Takmålning

Takmålning på brantare tak kräver att vår arbetsmetod används om Svenska regler skall följas. Vi har bland annat målat de branta delarna av taket på ett slott i Uppland tillsammans med riksantikvarieämbetet.